Om företaget

Ekelunds Trädgårdar startade den 1:e mars 2013 och drivs av mig – David Ekelund.

Jag erbjuder kvalificerade trädgårdstjänster inom skötsel, beskärning, konsultation och design och kommer även att hålla i kurser, workshops och föredrag.

Jag är högskoleutbildad till trädgårdsmästare vid Institutionen för Kulturvård på Göteborgs Universitet (fd Dacapo) och har en mångårig erfarenhet från bl.a. Lärjeåns Trädgårdar i Angered, Trädgårdsföreningen i Göteborg och Gunnebo Slott och Trädgårdar i Mölndal. Dessutom har jag arbetat flera år med ekologisk och biodynamisk grönsaksodling i mindre och större skala.
Jag har tidigare hållit i flera trädgårdskurser, jobbat som trädgårdslärare på Gunnebo Slott, samt under en tid varit trädgårdsexpert på Göteborgs-Posten.

Jag är nu bosatt i Fengersfors i Dalsland och är sedan 2012 också medlem i konstnärskooperativet Not Quite.

Genom Ekelunds Trädgårdar vill jag förmedla så mycket som möjligt av den kunskap och glädje jag själv funnit genom att arbeta med trädgård och delar gärna min upptäckarlusta med fler. Min ingång till trädgårdsmästeriet var ursprungligen ett miljöengagemang och drivkraften är fortfarande och kommer alltid att vara att vårda världen och förändra den till det bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>